Leírás
Megjelent 2021 első bonbonja vadonatúj ízpárosítással. A roppanós csokoládéburkok kétféle ízpárt rejtenek.
- Capuccino-Baileys ír krémlikőr,
- marcipán – maracuja.
Termék neve: Bonbon (Belga csokoládé)
Összeteveők: étcsokoládé (szárazanyag tartalom – kakaó 54,5 %), kakaómassza, cukor, emulgeálószer, szójalecitin (természetes vanília aroma)
Töltelékek: marcipán, maracuja, capuccino és Baileys krémlikőr ízesítésű krém
Színezék: E104, E124, Cocoa Butter
Allergének: szója, szójatermék, olajos magvak
Tömeg: 80-90 g (9 db-os) / 100-110 g (12 db-os)
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 2303 kJ/550kcal; zsír 37 g, amelyből telített zsírsavak 22 g; szénhidrát 46 g, amelyből cukor 43 g; fehérje 5,1 g; só 0,01 g.
Gyártó: GEHÉR Csokoládé Manufaktúra, 8900 Zalaegerszeg, Patkó u. 43.
Tárolás: 14-18 oC között
Minőségét megőrzi: a gyártástól számítva 2 hónapig. A lejárati dátum a doboz címkéjén feltüntetve.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.