Leírás
Az Év Pálinkás Bonbonja 2023 verseny ezüstérmes bonbonja!
(bővebben a versenyről)
Három rétegű, Rézangyal Meggy Pálinkával ízesített bonbon roppanós étcsokoládéburokban. A pálinkát a meggyzseléhez és a meggyes krémhez is használjuk ízesítőként. A félgömb alakú bonbonformákat piros és fekete színezett kakaóvajjal és arany színezőporral díszítjük. A töltelék roppanósságát és az ízek kiteljesedését a pisztáciás hántolt ostyás réteg biztosítja.
Figyelem: A bonbonok tölteléke alkoholt tartalmaz, ezért autóvezetés vagy balesetveszélyes munkavégzés előtt ne fogyassza! 🙂
Összeteveők: Callebaut étcsokoládé (54,5 %), Callebaut fehér csokoládé (32 %), 100 % meggypüré, glükózszirup, tejszín, akácméz, kakaóvaj, 100% pisztáciapaszta, Rézangyal Meggy Pálinka, vaj, hántolt ostya, nádcukor, almapektin, citromsavoldat, tonkabab, só.
Színezék: arany színezék (ZWQ-RBQF kóser tanúsítvánnyal), piros és fekete színezett kakaóvaj,
Allergének: szója, szójatermék, olajos magvak
Tömeg: 80-90 g (9 db-os) / 100-110 g (12 db-os)
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 2303 kJ/550kcal; zsír 37 g, amelyből telített zsírsavak 22 g; szénhidrát 46 g, amelyből cukor 43 g; fehérje 5,1 g; só 0,01 g.
Gyártó: GEHÉR Csokoládé Manufaktúra, 8900 Zalaegerszeg, Patkó u. 43.
Tárolás: 14-18 oC között
Minőségét megőrzi: a gyártástól számítva 2 hónapig. A lejárati dátum a doboz címkéjén feltüntetve.