Leírás
Bonbonunkhoz magas mandulatartalmú Lübecki marcipánt használtunk. A dobozban vegyesen narancsos tejcsokoládéba és étcsokoládéba mártott bonbonok találhatók kandírozott narancshéjjal és színezett kakaóvajjal díszítve.
Termék neve: Lübecki marcipán bonbon
Összetevők: étcsokoládé (szárazanyag tartalom – kakaó: 54,5 %), tejcsokoládé (szárazanyag tartalom – kakaó legalább: 33,6 %), kakaómassza, cukor, emulgeálószer, szójalecitin (természetes vanília aroma), Lübecki marcipán massza, kandírozott narancshéj, színezett kakaóvaj
Allergének: szója, tejtermékek, olajos magvak
Tömeg: 80-90 g (9 db-os) / 100-110 g (12 db-os)
Átlagos tápérték 100 g-ban: energia: 2063kJ/494 kcal; zsír: 31 g, amelyből telített zsírsavak 8 g; szénhidrát: 40 g, amelyből cukor
40 g; fehérje: 9 g; só: 0,01 g.
Gyártó: GEHÉR CSOKOLÁDÉ MANUFAKTÚRA
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Patkó u. 43. Webshop: www.geher.hu
Minőségét megőrzi: a gyártástól számítva 5 hónapig. A lejárati dátum a doboz címkéjén feltüntetve.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.