Leírás
A karácsony a szeretet ünnepe, így a szív alakú bonbon áll a középpontban a maga narancskrémes és ötfűszeres karamell töltelékével.
A kékes árnyalatú bonbonok mogyorókrémes és mangós-marcipános töltelékkel készültek, míg a legkülönlegesebb ízvilágot a barna-arany bonbonok képviselik a maguk szarvasgombás gesztenyekrém és zölddiólikőrös töltelékükkel. Mind-mind megkóstolásra érdemes.
Karácsonyi bonbonjaim különlegessége, hogy ehető 24 karátos aranylapocska darabkákkal díszítem őket.
Termék neve: szarvasgombás gesztenyekrém, zölddió-likőr, narancsos ötfűszeres karamellkrém, mangós-marcipános mogyorókrémes bonbon
Összetevők: étcsokoládé (szárazanyag tartalom – kakaó 54,5 %), kakaómassza, cukor, emulgeálószer, szójalecitin (természetes vanília aroma)
Töltelékek: szarvasgomba, gesztenye, zölddió likőr (2%), narancs, karamell, mangó, marcipán, mogyoró
Fűszerek: fahéj, gyömbér, vanília, citrus (változó arányban)
Színezék: Er104, E124, Cocoa Butter
Allergének: szója, tejtermékek, olajos magvak
Tömeg: 100-110 g (12 db-os)
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 2303 kJ/550kcal; zsír 37 g, amelyből telített zsírsavak 22 g; szénhidrát 46 g, amelyből cukor 43 g; fehérje 5,1 g; só 0,01 g.
Gyártó: GEHÉR Csokoládé Manufaktúra, 8900 Zalaegerszeg, Patkó u. 43.
Tárolás: 14-18 oC között
Minőségét megőrzi: a gyártástól számítva 2 hónapig. A lejárati dátum a doboz címkéjén feltüntetve.