fbpx

Liofilizált

Csokoládéinkhoz egész szemes liofilizált eper és málna szemeket is kérhetsz feltétnek. Azért szeretjük a lifilizálással tartósított gyümölcsöt, mert így az vitaminokban gazdag és ízletes marad, hiszen az eljárás megkíméli az értékes összetevőit.

liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy tartósításra szolgáló víztelenítő eljárás. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket először lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, nagyon lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet „eltüntetik” belőle. A víz közvetlenül a szilárd (jég) halmazállapotból alakul gáz halmazállapotú gőzzé,  a folyadékfázis kihagyásával. A technológiai eljárás magas színvonalú és kíméletes, mert

Weboldalunk használatával elfogadja adat- és sütikezelési szabályzatunkat.
Bővebb információért olvassa el tájékoztatóinkat: Adatkezelés - Sütikezelés